Ons verhaal

 

Bijdethee 

Smaak & Conceptstyling

Mijn bedrijf is ontstaan uit een passie voor styling, creativiteit & vernieuwing, maar ook het genieten van het (B) Oergondische leven en de gezelligheid van een drankje en lekkernij. Mijn motto’ No Nonsens’ staat voor mij voor laagdrempelig, voor ieder en lekker gewoon. Na jaren gewerkt te hebben thuis in de horeca en als Stylist in interieur, winkel & Concept styling, drie jaar een winkel met thee & cadeau artikelen te hebben gehad in Dongen, ben ik aan mijn nieuwe avontuur Bijdethee Atelier begonnen. Ik vind het erg leuk om steeds nieuwe melanges & producten te ontwikkelen voor collega-ondernemers, mijn Shop in Shop locaties en mijn eigen Label producten voor de webshop natuurlijk.  De vraag werd hier steeds groter in en daardoor werd ik helaas beperkt door de winkel en ben ik achter de schermen gaan werken. Ik houd graag zelf alles in eigen hand om de kwaliteit van mijn producten te waarborgen, mijn producten uniek te houden. Hierdoor kan ik zoveel mogelijk op wens creëren.

Conceptstyling, mijn passie voor styling kan ik kwijt in het maken van leuke cadeauartikelen. Waar ik zelf het product, de verpakking en de labels voor ontwerp. Ieder product bij mij in het Atelier wordt met liefde en passie gemaakt dat het als cadeautje gegeven kan worden aan een ander of jezelf. Wist je dat we veel van onze theesoorten, kruiden en specerijen gebruiken in onze producten? Zoals de diy siroop flessen, likeuren, bad thee, etc.

Smaak, hiervoor gebruik ik mijn creativiteit en kennis om steeds weer vernieuwende thee melanges te creëren van alle thee soorten, kruiden, fruit en specerijen die ik inkoop. Inmiddels heb ik meer dan 100 soorten melanges ontwikkeld en een aparte kinderlijn. Deze zijn ook samen met mij door kinderen samengesteld.

Thee op maat! Alle kruiden, fruit en specerijen zijn biologisch en vele basis theesoorten ook. Alles wordt gemaakt op natuurlijke basis, geen E-nummers en zonder smaak-zoet of kleurstoffen. Op verzoek (indien mogelijk) maak ik ook melanges op maat bijvoorbeeld ter ondersteuning van de gezondheid. Een groot deel van de melanges die ik in de loop der jaren heb gemaakt staan in de webshop van bijdethee.com. Mixen & Matchen is mijn ding en daarom heb ik in mijn webshop een concept neergezet dat je zelf kunt bepalen hoe jij je thee wilt drinken.

Tea & Tasting, ik geef ook proeverijen en workshops. Geniet bijvoorbeeld met een gezellige groep van onze heerlijke Tea & Tasting, waar de meeste hapjes ook met thee zijn bereid. Tijdens deze sessie ga je de verschillende soorten thee ontdekken en stel je zelf je eigen thee melanges samen.

Een eigen thee schenken! ‘Onze opdrachtgevers schenken graag hun eigen kopje thee. “Bijdethee is goed in het opzetten van uniek, nieuwe theelijnen voor haar klanten, waar steeds meer vraag naar is”. Ik denk hierbij niet alleen na over de smaak, styling, maar zeker ook dat het aansluit bij jouw bedrijf concept.

#theewatdoejedaarallemaalmee